Overslaan en naar de inhoud gaan
Logo print

Update Door Entry clouddiensten | Legrand Nederland

Update Door Entry clouddiensten

Nieuws 21/06/2024
Bticino brand spaceDeurcommunicatie

Op 20 juni 2024 hebben we onze clouddiensten geüpdatet om ze af te stemmen op de nieuwste beveiligingsstandaarden. Deze update heeft ook de betrouwbaarheid en prestaties van onze diensten verbeterd. Het is essentieel dat je apps worden bijgewerkt om een goede werking te garanderen.


Belangrijk om te weten: 

Wanneer je de apps niet hebben geüpdatet naar de hieronder vermelde versies, kan je momenteel geen inkomende oproepen ontvangen. Dit probleem blijft bestaan totdat de apps zijn bijgewerkt naar de nieuwste versies. 

Vereiste Minimale App Versies na 20 juni 2024:

AppMinimale Versie (Android)Minimale Versie (iOS)
BT344682 Door Entry CLASSE100X1.7.31.6.0
BT344642, BT344643 Door Entry CLASSE300X1.15.01.13.0
BT3488, BT3488W Door Entry for HOMETOUCH1.7.01.6.0

De uitrol van alle nieuwe versies in de Google Play Store en Apple Store is voltooid. Alle gebruikers kunnen nu de nieuwste versies downloaden en installeren. 

We raden je aan om je app zo snel mogelijk bij te werken om ervoor te zorgen dat je geen oproepen mist en om te profiteren van de verbeterde prestaties en beveiliging. 

Bedankt voor je begrip en medewerking. 

Doe inspiratie op!

Image
Appartementsgebouw classe 100

BTicino Classe 100 X16E: De standaard voor intercomsystemen

De keuze voor een nieuw intercomsysteem is een belangrijke beslissing voor elke VvE. De BTicino Classe 100 X16E is een binnenpost met geavanceerde mogelijkheden, die functionaliteiten en voordelen biedt voor zowel eigenaars van appartementen als de VvE. In dit blogbericht gaan we dieper in op de voordelen en functies van dit product.

Image
Levensloopbestendig

BTicino en levensloopbestendig wonen: De toekomst van comfort en veiligheid

In onze wereld waarin technologie voortdurend evolueert en onze levensstijl verandert, is het aanpassen van onze huizen aan onze behoeften van essentieel belang. BTicino speelt hierin een grote rol door geavanceerde deurcommunicatieoplossingen aan te bieden die perfect passen bij levensloopbestendige woningen.

Image
Oude appartementen

Vervangen van een intercomsysteem voor een VvE: Een gids

Als Vereniging van Eigenaars (VvE) heb je wellicht te maken met een verouderd intercomsysteem dat aan vervanging toe is. Hoe pak je dit aan en wat moet je weten? In dit blogbericht bespreken we het belang van het in kaart brengen van de huidige situatie, het hergebruiken van bestaande bedrading, de voordelen van een intercomsysteem met wifi, en hoe je ervoor kunt zorgen dat het nieuwe systeem aansluit bij het gebouw en de bewoners.

Image

BTicino: Synoniem voor betrouwbaarheid in deurcommunicatie

Als het gaat om betrouwbaarheid in intercomsystemen, is BTicino, onderdeel van Legrand, een naam die met recht een reputatie van wereldklasse heeft opgebouwd. Al decennialang is BTicino een voorloper in het ontwerpen en vervaardigen van geavanceerde en innovatieve intercomsystemen. Maar wat maakt het merk BTicino zo betrouwbaar?