Van kantoor aan huis tot datacenter
Home > Van kantoor aan huis tot datacenter

Legrand lanceert nieuw assortiment PDU’s

Met de nieuwe Power Distribution Units (PDU) verruimt Legrand Nederland het assortiment met meerdere functies. Niet alleen wordt een heel breed bereik afgedekt, met het Cord Locking System introduceert de wereldwijde specialist in elektrotechnische en digitale infrastructuur bovendien een echte innovatie.

Het programma bestaat uit uitvoeringen voor verschillende toepassingsgebieden. De kleine 10” is er voor installaties op plaatsen waar het aantal IT-aansluitpunten beperkt is, zoals het kantoor aan huis of een kleine winkel. De standaard 19” PDU’s zijn geschikt voor horizontale en verticale montage. Voor verticale installatie in een datakast zijn er tot 20 aansluitingen in één PDU beschikbaar in de Zero-U oplossing. Schroefloze montage en 330° draaibare kabels zijn belangrijke pluspunten, die de gebruiksvriendelijkheid en de oriëntatie in de kast ten goede komen.

Kenmerken:

  • het Cord Locking System voorkomt dat stekkers per ongeluk uitgetrokken worden,
  • bewuste ontgrendeling van de stekker via een daarvoor aanwezige oranje knop,
  • vervangen van de overspanningsbeveiliging zonder het afschakelen van de spanning d.m.v. Hot Swap technologie,
  • geschikt voor 1- en 3-fasesystemen, 16 en 32 Ampère,
  • beveiliging door installatieautomaten,
  • Ampère meter, met draaibare uitlezing,
  • voorzien van kleurcoderingen voor redundant gebruik en
  • maatwerkoplossingen beschikbaar op aanvraag.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie, neem contact op met:

Legrand Nederland B.V.
Mariëlle Claessens, Marketing communicatie specialist
Tel. (0411) 65 31 30
E-mail: marielle.claessens@legrand.nl

VPR Consult
Betty De Boeck
Tel +32 (0)3 777 97 17
E-mail: betty.deboeck@vprconsult.be

Legrand Nederland is wereldwijd specialist in elektrotechnische en digitale infrastructuur in een gebouw. Legrand richt zich in Nederland met de A-merken Legrand en BTicino op de woning- en utiliteitsbouw, machine- en paneelbouw en industrie. Zowel voor energiedistributie, communicatienetwerken als gebouwautomatisering. Alle systemen zijn optimaal op elkaar afgestemd en daardoor eenvoudig, veilig en snel te monteren. Legrand Nederland streeft een leidende positie na als totaalleverancier binnen gebouwgebonden elektrotechnische en digitale systemen. Kijk voor meer informatie op www.legrand.nl.