RCP IP68 giethars railkoker
Home > RCP IP68 giethars railkoker

Legrand introduceert IP68 giethars railkokersysteem

De Zucchini RCP IP68 railkoker is het nieuwe railkokersysteem waarmee de wereldwijde specialist in elektrotechnische en digitale infrastructuur Legrand Nederland haar bestaande assortiment compleet maakt. Deze railkoker is een ideale oplossing voor toepassingen in open lucht, in de chemische en petrochemische industrie. Ook is het systeem geschikt voor toepassing in situaties waar onderdompeling kan voorkomen.

De Zucchini RCP IP68 railkoker is geschikt voor transport van energie en is beschikbaar in vermogens van 630 t/m 6300A. De IP68 beschermingsgraad zorgt voor een betrouwbare oplossing voor het transporteren van hoge vermogens in extreme omstandigheden, omdat hij beschermd is tegen binnendringen van vaste voorwerpen en beschermd is tegen onderdompeling onder druk. De RCP IP68 railkoker kan direct gekoppeld worden aan de SCP IP55 railkoker.

Standaard biedt de railkoker ook functiebehoud bij brand en biedt hij bescherming tegen aantasting door schimmels, (knaag)dieren en insecten. De railkoker is UV-bestendig.

Uiteraard biedt Legrand Nederland niet alleen de producten, maar ook de service die bij dergelijke producten hoort. Zoals co-engineering van het traject en na opdracht ook het inmeten van de elementen, de engineering, projectbegeleiding en ten slotte ook de oplevering. Legrand ontzorgt de opdrachtgever dus compleet.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie, neem contact op met:

Legrand Nederland B.V.
Mariëlle Claessens, Marketing communicatie specialist
Tel. (0411) 65 31 30
E-mail: marielle.claessens@legrand.nl

VPR Consult
Betty De Boeck
Tel +32 (0)3 777 97 17
E-mail: betty.deboeck@vprconsult.be

Legrand Nederland is wereldwijd specialist in elektrotechnische en digitale infrastructuur in een gebouw. Legrand richt zich in Nederland met de A-merken Legrand en BTicino op de woning- en utiliteitsbouw, machine- en paneelbouw en industrie. Zowel voor energiedistributie, communicatienetwerken als gebouwautomatisering. Alle systemen zijn optimaal op elkaar afgestemd en daardoor eenvoudig, veilig en snel te monteren. Legrand Nederland streeft een leidende positie na als totaalleverancier binnen gebouwgebonden elektrotechnische en digitale systemen. Kijk voor meer informatie op www.legrand.nl.