Persberichten

Legrand Nederland

Home > Pers
Tuesday, September 12, 2017 - 10:12

Legrand Nederland vervangt de huidige CL-1 Colonnettes, voor toepassing van standaard schakelmateriaal, door de nieuwe CL-6 modellen. Daarnaast breidt de wereldwijde specialist in elektrotechnische en digitale infrastructuur het programma uit met de nieuwe CL-SO Colonnettes, waarbij het Mosaic schakelmateriaal direct ingeklikt kan worden.

Monday, June 19, 2017 - 16:22

Met de nieuwe Power Distribution Units (PDU) verruimt Legrand Nederland het assortiment met meerdere functies. Niet alleen wordt een heel breed bereik afgedekt, met het Cord Locking System introduceert de wereldwijde specialist in elektrotechnische en digitale infrastructuur bovendien een echte innovatie.

Wednesday, June 14, 2017 - 11:28

Op 10 mei 2017 jl. kondigde Legrand Group de ondertekening aan van een joint venture overeenkomst met de Borri Group, specialist in UPS’en voor industriële toepassingen en datacenters.

Monday, May 29, 2017 - 10:11

Legrand introduceert IP68 giethars railkokersysteem

De Zucchini RCP IP68 railkoker is het nieuwe railkokersysteem waarmee de wereldwijde specialist in elektrotechnische en digitale infrastructuur Legrand Nederland haar bestaande assortiment compleet maakt. Deze railkoker is een ideale oplossing voor toepassingen in open lucht, in de chemische en petrochemische industrie. Ook is het systeem geschikt voor toepassing in situaties waar onderdompeling kan voorkomen.

Tuesday, May 16, 2017 - 13:32

Legrand presenteert nieuwe hoog efficiente converteerbare 1-fase UPS

Daker DK Plus is het nieuwe dubbele conversie UPS-systeem van Legrand. Deze UPS kan vanwege zijn omkeerbare display zowel in een tower- als in een 19” rackconfiguratie gebruikt kan worden.

Tuesday, May 2, 2017 - 10:08

LEGRAND Nederland BREIDT assortiment UNIVERSELE OPHANGSYSTEMEN UIT

Met haar uitgebreide assortiment ophangsystemen voor kabelgoten, kabelladders en draadgoten biedt t Legrand Nederland een compleet pakket passende oplossingen aan voor alle situaties waar ondersteuning aan de wand en plafond nodig is.

Tuesday, April 18, 2017 - 16:44

Trimod HE is de nieuwe modulaire 3-fase UPS van Legrand. Met 96% biedt deze UPS een gecertificeerde efficiëntie, die tot de grootste van de markt behoort. Niet alleen werd het vermogen uitgebreid tot 80 kVA. Ook werd er de mogelijkheid tot een dual input en een redundant Multi control board systeem aan deze serie toegevoegd.

Thursday, January 12, 2017 - 15:59

De kitmarkt voor deurcommunicatie is een markt in beweging. De afgelopen jaren waren het vooral de binnenposten, die geregeld een update kregen. Nu komt Legrand Nederland met de BTicino Linea 3000, een nieuw concept voor buitenposten.

Tuesday, January 10, 2017 - 13:18

Legrand Nederland breidt binnen zijn omvangrijke pakket aan energiedistributie oplossingen zijn bestaande assortiment UPS-systemen uit met de Keor HPE. Het doordachte ontwerp met zeer compacte afmetingen, zorgt voor een minimale MTTR en een zeer hoog rendement.

Tuesday, September 20, 2016 - 14:19

Bij het aanleggen van een data-installatie moet beslist worden of de verticale bekabeling in het gebouw, of de bekabeling tussen twee gebouwen, in koper of glasvezel wordt aangelegd. Naast snelheid heeft glasvezelbekabeling nog verschillende andere voordelen ten opzichte van koperverbindingen. De compactheid van de kabels, waardoor de doorvoeren in muur en plafond kleiner zijn, is daar één van. Legrand Nederland biedt meerdere oplossingen om een glasvezelverbinding tot stand te brengen.

Pages