Comfort

met domotica

 

Woning-
automatisering: op uw gemak uw woning sturen en controleren
Een warm, comfortabel, veilig en zuinig huis, waar het goed wonen is met uw gezin. Het nieuwe woningautomatisering systeem van BTicino maakt dat vandaag de dag allemaal mogelijk. Verlichting, verwarming, rolluiken en alarm. Bedien en beheer alle elektrische functies van uw huis op uw gemak. Woningautomatisering biedt u absoluut comfort en gemak en levert u besparingen op!

Sturing en controle van woningautomatisering

Woningautomatisering stelt u in staat meerdere elektrische functies van het huis anders te organiseren en op te starten vanaf één of meerdere (mobiele) bedieningspunten. Op die manier bedient u bij binnenkomst de verlichting in de woonkamer, zet u de verwarming op de juiste stand en zorgt u voor het sluiten van de gordijnen. Voor een nog groter comfort, kunt u ook scenario’s creëren voor verschillende situaties in huis.

Bijvoorbeeld:
Ik ga naar mijn werk. De kinderen komen thuis van school.
Samen eten. We genieten van een avondje thuisbioscoop.
Domotica

Sturing en controle van woningautomatisering op een 10" touchscreen

Touchscreen 10” Livinglight van BTicino: laat u centraal alle functies van uw installatie bedienen. Of u kunt scenario en tijdsintervallen instellen.
Touch screen domotica

Sturing en controle van woningautomatisering op een 3,5” touchscreen

Touchscreen 3,5” Livinglight van BTicino: laat u intiütief verschillende domoticafuncties bedienen, zoals verlichtingsscenario's en muziekdistributie. 
prise-interscenario.jpg

BTicino scenarioschakelaar

Woningautomatisering zorgt ook voor energiebesparing

Onbelangrijke handelingen, zoals het uitzetten van apparaten die in stand-by modus staan, kunnen aanzienlijke besparingen opleveren en een bijdrage leveren aan de bescherming van het milieu. Denk aan het installeren van touchscreen, dat gekoppeld is aan meerdere simpele schakelaar. Of het instellen van scenario's voor het uitzetten van een DVD-speler, verlichting, computerbeeldscherm, digitale TV ontvanger en multimediaspeler. Handelingen die kunnen zorgen voor forse besparingen!
tactile

Bediening van de verlichting 
via een touchscreen 

Woningautomatisering voor het sturen en controleren van de verlichting

Een goed beheer en instelling van de verlichting zorgt voor de juiste sfeer in huis en zorgt tegelijkertijd voor vermindering van uw energierekening. U kunt bijvoorbeeld vanaf een plek de verlichting inschakelen en uitzetten. De juist verlichtingssfeer creëren voor al uw activiteiten in huis, dan wel het nachtlampje in de kinderkamer, dat om 21.00 uur automatisch uitgezet wordt. Comfort voor iedereen met verlichting, dat aan- en uitgaat op het juiste moment!
centrale-gestion-2.jpg

​Centrale thermostaat van de verwarming 
om de temperatuur beter te beheren 
en besparingen te realiseren.

Beheer van de verwarming voor een optimaal comfort

Domotica stelt u in staat - wat uw type verwarming ook is - om de temperatuur te beheren en aan te passen in verschillende zones van het huis al naar gelang uw aanwezigheid en de jaargetijden. Bijvoorbeeld 's winters zou u fijn vinden als u om 7.00 uur 's avonds thuis komt, dat de temperatuur van de woonkamer 20° is. En de temperatuur van de slaapkamer 18° is om goed te kunnen slapen. In de zomer wilt u in uw huis zijn met airconditioning en de temperatuur op het juiste niveau. Domotica stelt u in staat om de temperatuur te kiezen, die aangepast is aan uw wensen voor een optimaal comfort.