Kantoren
Home > Oplossingen > Kantoren
Kantoren

​​Klik op de illustratie om te vergroten


In de vraag naar flexibele kantoorconcepten en combinaties van functies is het cruciaal om tot goede, werkbare, efficiënte maar zeker ook bewuste en verantwoorde elektrotechnische installaties te komen. Installaties, die bijdragen aan het vergroten van de mogelijkheden om ergonomisch, economisch en ecologisch te werken. 

Werkbare oplossingen concentreren zich rond de werkplek. De werkplek verschilt per functie van het gebouw. Ieder kantoor heeft zijn eigen karakter en zijn eigen specifieke installatie. Hiervoor hebben we ook verschillende oplossingen in ons unieke assortiment voor ergonomische en duurzame utiliteitsconcepten, waarbij ook de kostentechnische aspecten u zeer aangenaam zullen verrassen. 

Met name in de verduurzaming van nieuwe en bestaande kantoren besteden we bijzonder veel aandacht, want we staan aan het begin van een revolutie in gebouwtechniek. Kantoorgebouwen zullen namelijk in de komende decennia getransformeerd worden van netto verbruiker tot energieneutraal of zelfs energieleverancier. Hierbij komen een aantal elementen om de hoek kijken, die vooraf in investeringsbeslissingen dienen te worden meegenomen, zoals kwaliteit van stroom en spanning, recyclebaarheid en aanpasbaarheid van geïnstalleerde componenten. Kortom tal van energie efficiency vraagstukken waar Legrand wereldwijd expertise en kennis in heeft opgebouwd die we graag met u delen voor een betrouwbaar advies.