Toegangscontrole

via deurcommunicatiesystemen

Home > Oplossingen > Woningbouw > Veiligheid > Beveiligen van je woning
Heet uw gasten welkom en controleer de toegang tot
uw huis.

Voor ieder appartement, huis, of woon/ zorgcomplex, is er een Legrand Nederland oplossing beschikbaar voor toegangscontrole die perfect beantwoordt aan de behoeften van iedere gebruiker. Dankzij een grote keuze aan autonome en geïntegreerde oplossingen is de Legrand Group met o.a. het merk BTicino dé partner die u in staat stelt om toegang te krijgen tot het meest complete aanbod op de markt. Wij bieden eveneens meerdere diensten aan om het uitdenken van uw projecten te vergemakkelijken en u te helpen de beste oplossing te kiezen.

Appartementen en woningen

Buitenpost

poste-exterieur
De buitenposten van BTicino combineren schoonheid met functionaliteit. Ze zijn perfect aangepast voor eenvoudige toepassingen dankzij hun tweedraads BUS-systeem. Voor meer informatie over onze BTicino deurcommunicatie systemen,
 klik hier.

Binnenposten

internal-unit1.jpg
Voor de binnenposten, zou u kunnen kiezen wat u maar wilt: autonome versies, of versies geïntegreerd in BTicino schakelmateriaalseries, kleur of zwart/ wit, handsfree series, of met een combinatie van handsfree en hoorn. Voor meer informatie over onze BTicino deurcommunicatie systemen, klik hier.

Appartementencomplexen

Buitenpost voor de appartementencomplexen

poste extérieur
De buitenposten laten zich integreren in elke type gebouwen en installaties. De BTicino buitenposten worden gekenmerkt door innovatie in termen van esthetica, functie en technologie.

Binnenpost

poste intérieur
Videotoestellen en beheersoftware. Meer dan een simpel video toestel... een echt centrum van toegangscontrole. De BTicino binnenposten integreren een grote verscheidenheid aan functies: o.a. controlesysteem van toegangsdeuren, bewaking van gemeenschappelijke uitgangen, toegang tot bepaalde internetservice en beheer van de multimedia-inhoud.