Sturen en controleren in de woning

Gebruik maken van scenario's

Home > Oplossingen > Woningbouw > Comfort > Sturen en controleren in de woning
My Home
van Bticino
Een warm, comfortabel en modern huis. 
Het woningautomatisering systeem 
My Home van BTicino brengt u dat gemak en comfort. Uw installatie moet aan uw verwachtingen beantwoorden, bijdragen aan comfort en uw vrije tijd. En dat alles terwijl uw veiligheid op een simpele en discrete wijze wordt gegarandeerd.

Verhoog uw comfort:
verlichting, rolluiken, temperatuur en indelen van scenario’s

Pas uw verlichting aan, controleer de toegang tot uw huis en beheer uw hele installatie vanaf een centraal bedieningspunt. Bijvoorbeeld via een touchscreen: onze domotica oplossingen voor de automatisering van uw woonsituatie passen zich aan bij uw wensen.

Veiligheid en meer rust


3 produits d'appareillage pour la sécurité de votre maison

Inbraak in uw huis, ontsnappen van gas of water, ongelegen stroomonderbreking die uw apparatuur uitschakelen (o.a. koelkast, diepvries en zwembadpomp). BTicino biedt u een breed assortiment voor het beveiligen van uw woning, ook tijdens uw afwezigheid. 


Multimedia: communicatie en delen van bestanden

Schéma représentant le partage de contenu par les multimédias
Deel uw mediabestanden en krijg breedbandtoegang overal in huis.
Het gestructureerde My Home domoticasysteem is dé oplossing voor meer flexibiliteit bij het delen van digitale content. En geluid & beelddistributie om bijvoorbeeld naar uw favoriete muziek te luisteren in elk kamer in uw woning. Via breedbandtoegang met een netwerkkabel of draadloos via WiFi. 
1 PC et 1 smartphone

2 oplossingen voor woningautomatisering

Om te beantwoorden aan de verschillende uitgangspunten van een domotica installatie (nieuwbouw, renovatie, grootschalig of kleinschalig) heeft BTicino twee oplossingen ontwikkeld:
  • een draadloze oplossing (plug&play) gebaseerd op het zeer betrouwbare protocol van ZigBee radiofrequentie.
  • een oplossing met bedrading gebaseerd op de SCS-BUS. 

Deze twee technologieën zijn perfect met elkaar te combineren dankzij een gemeenschappelijk platform. De SCS-BUS technologie kan ook verbonden worden met andere protocollen, zoals DALI of KNX. Aangezien ons open protocol OpenWebNet het openstellen van onze oplossingen voor andere toepassingen die in de markt worden aangeboden garandeert. Dit vergemakkelijkt op die manier de integratie van verschillende systemen en garandeert een gecentraliseerde sturing en controle.

Bovengenoemde technologieën zijn geïntegreerd in Axolute en LivingLight series van het BTicino My Home domotica systeem.