Keuze uit diverse schakelaars

Home > Oplossingen > Kantoren > Comfort > Schakelmateriaal
In meer dan 200 verschillende functies beschikbaar
Legrand biedt met het Mosaic schakelmateriaal meer dan 200 innovatieve en effectieve functies aan om alle professionele ruimtes uit te rusten. 
Al die functies maken het mogelijk om verlichting, de audio- en videoapparatuur en de toegang tot computernetwerken perfect te beheersen.

Van gecentraliseerde bediening tot het Wi-Fi toegangspunt

Het geheel van bedieningen van een vergaderzaal centraliseren of het beperken van de toegang tot bepaalde zones van een gebouw? 
Het Mosaic schakelmateriaal voorziet in meerdere functies voor professionele toepassing en biedt daarbij een design uitrusting en een logisch samenhangende lijn. 

  • Gecentraliseerde bediening met kleuren touchscreen
  • Toegang via een biometrische lezer van de vingerafdruk
  • Wi-Fi toegangspunt
Personnaliser ses interrupteurs
  1. Gecentraliseerd controle paneel scherm kleuren touchscreen. 
  2. Biometrische vingerafdruklezer. 
  3. Toegang tot punt Wi - Fi beheersbaar.

Een perfecte verbinding met bekabelingssystemen

De perfecte integratie van Mosaic schakelmateriaal in onze bekabelingssystemen maakt het mogelijk om functionaliteit zo dicht mogelijk bij de werkplek te brengen. U bouwt bedieningselementen naar keuze in, in bijvoorbeeld wandgoten, vloersystemen, energiezuilen of bureau-units. Aan u de keuze!  U kunt met het Legrand Energy Management Network zelfs draadloze schakelingen en monitoring van apparatuur voorzien in onze kunststof kabeldraagsystemen. Neem hiervoor contact op met een van onze specialisten.

Voor experience & presentatieruimtes of het prestige van uw hele gebouw

Afwerkingen in hout, glas, metaal, leer... 
Met de exclusieve BTicino schakelmateriaal series Livinglight en Axolute is er een ruime keus om extra accenten te leggen in speciale ruimtes.