Energiedistributie

Home > Oplossingen > Industrie > Veiligheid > Energiedistributie

Energiedistributie

Voor een effectieve beveiliging en continuïteit van de installatie, biedt Legrand complete oplossingen van verdeelinrichting tot aan de werkplek. Denkt u hierbij aan schakel- en verdeelinrichtingen, vermogensautomaten, railkoker etc.

Om het aanbod te completeren, stelt Legrand een uitgebreid pakket aan diensten ter beschikking, zoals calculatiesoftware, REVIT bestanden voor uw BIM-bibliotheek, engineering, montage en certificering van de energiedistributie installatie.
Geheel van verdeelinrichting, railkoker, condensator, transformator, kabeldraagsysteem, ...

Geheel van verdeelinrichting, railkoker, condensator, transformator, kabeldraagsysteem, ...


Met de DMX³ en DPX vermogens-schakelaars en lastscheiders, de omkeerschakelaars en de XL³ schakel- en verdeelinrichtingen, biedt Legrand bedrijfszekere, effectieve en gemakkelijk in werking te stellen energiedistributie oplossingen. Voor installaties van 25 tot en met 4000A.

De Zucchini railkokersystemen maken het mogelijk om de middenspannings-transformator te verbinden met de hoofdverdeler. De hoofdverdeler kan door railkoker verbonden worden met de onderverdelers, waardoor een flexibel in te delen energiedistributie installatie ontstaat. Vanaf de onderverdelers wordt de verdeling uitgevoerd door kabeldraagsystemen.

XL³ behuizingen voor schakel- en verdeelinrichtingen

De serie XL³ behuizingen voor schakel- en verdeelinrichtingen, kenmerkt zich door een elegant design, een onberispelijke constructiekwaliteit en een ongeëvenaarde installatiesnelheid.

Vermogensautomaten

Vermogensautomaten DMX³ et DPX energiedistributie

​DMX³ en DPX vermogensautomaten

De complete serie vermogensautomaten en lastscheiders van Legrand bestaan uit effectieve en krachtige oplossingen om de elektrische installaties te beveiligen tegen overbelasting en kortsluiting.

Een intelligent aanbod

energiedistributie

Installatieautomaten, aardlekschakelaars, overspanningsbeveiliging, ...

Aardlekautomaten, (impuls)relais, aardlekschakelaars, overspanningsbeveiliging en zekeringen vormen een compleet systeem dat het mogelijk maakt om de verdeelinrichtingen volledig in Legrand uit te voeren.

Railkokersystemen

Railkoker energiedistributie

Duurzaam distributiesysteem voor stroomsterktes van 25 tot 5000 A.

Compleet duurzaam distributiesysteem voor stroomsterktes van 25 tot 5000 A, vanaf de transformator tot aan de armaturen, via geprefabriceerde stalen kokers voorzien van aluminium of koper geleidingen.