Kabelmanagementsystemen

Home > Oplossingen > Hotel > Veiligheid > Flexibel inrichten van de elektrische installatie

Legrand heeft een compleet pakket kabeldraagsystemen

Ongeacht het type werkplek en de specifieke kenmerken. Geïntegreerd in de vloer, de plafonds of de wanden zijn de Legrand kabeldraagsystemen ontworpen om elektriciteit en data zo dicht mogelijk bij de gebruikers te brengen. Deze oplossingen zijn ontwikkeld vanuit de basisgedachte voor veilige, flexibele en bovendien snel te monteren installaties.

Complete oplossingen voor de vloer

Soluflex, the clever floor system!

Met de verhoogde vloer Soluflex is iedere omgeving in een handomdraai klaar voor de toekomst. Het Soluflex kabelvloersysteem is een vloer, bekabelingsysteem en aansluittechniek in één. Perfect te integreren met het Legrand schakelmateriaal en het LCS2 datasysteem. Het voordeel hiervan is duidelijk: een zeer duurzame oplossing met producten die perfect op elkaar zijn afgestemd, die hoge flexibiliteit creëert in het wijzigen van de ruimtes, met maximale uitwisselbaarheid van componenten. Een perfecte oplossing voor een duurzaam total cost of ownership model.

Quickbox universeeldoos

Ontworpen voor zware belastingen, zijn de verzonken vloergootsystemen met gebruik van de Quickbox universeeldoos een oplossing.

Complete oplossingen voor het plafond

Met Cablofil draadgoten, Van Geel kabelgoten en ladders en Swift industriële kabeldraagsystemen biedt Legrand u een totaalpakket aan metalen kabelmanagementsystemen aan voor alle mogelijke toepassingen en omgevingen.
Draadgoten bieden snelheid en eenvoud bij het installeren en aanpasbaarheid van de installatie.
Kabelgoten garanderen een volledige bescherming van de kabels.
Kabelladders zijn een ideale oplossing voor zwaardere kabelconcentraties.

Complete oplossingen voor aan of in de wand

Voor de distributie en het beschikbaar stellen van stroom, bieden de kunststof, stalen of aluminium wandgootsystemen een maximum aan flexibiliteit en aanpasbaarheid van de installatie. Het Mosaic schakelmateriaalconcept voor de utiliteit, laat zich perfect integreren in de wandgoot.