Kies het schakelmateriaal

wat bij u past!

Home > Oplossingen > Hotel > Comfort > Stem schakelmateriaal af op het interieur

De ultieme keus ten aanzien van de inrichting

Vormen, kleuren en materialen BTicino biedt u meerdere series schakelmateriaal aan, die geschikt zijn om te beantwoorden aan al uw wensen. Ongeacht uw project, gebouw of woning. Er is altijd een antwoord van Legrand Nederland aangepast aan uw wensen m.b.t. interieur, persoonlijkheid en budget. 

Oneindig veel combinaties

1, 2, 3, 4 aansluitingen, verticaal of horizontaal. BTicino biedt u alle oplossingen voor het combineren van de functies en materialen, zoals u wilt.
BTicino Axolute schakelmateriaal

​BTicino Axolute schakelmateriaal

BTicino Livinglight schakelmateriaal

​BTicino Livinglight schakelmateriaal

BTicino Livinglight Air schakelmateriaal

​BTicino Livinglight Air schakelmateriaal

Kies zelf

Van een eenvoudige schakelaar, stopcontact en wandcontactdoos tot touchscreen, kies uw manier. De komst van touchscreens biedt een hele nieuwe wereld van comfort en veiligheid. Het verbruik wordt aangegeven op een 1,2" beeldscherm, tot de totale controle van uw elektrotechnische en domotica installatie met de 10" beeldschermen. Ware 'dashboards' van uw installatie.
Axolute, het exclusieve BTicino schakelmateriaal voor de ´finishing touch´ in huis. Design en raffinement spelen hier een sleutelrol.
Livinglight
Livinglight, het modulaire BTicino schakelmateriaal voor oneindig veel keuze in finishes en functies.
BTicino schakelmateriaal, lichtknop en schakelaars

​1 - Schakelaar | 2 - Tiptoetsschakelaar | 3 - Dimmerschakelaar | 4 - 1,2" Touchscreen | 5 - 3,5" Touchscreen | 6 - 10" Touchscreen