Snel aangesloten zijn

 rondom het bed

Home > Oplossingen > Gezondheidszorg > Comfort > Snel aangesloten zijn rondom het bed
signalistion hospitalière
Van
bedwand-
panelen
tot
energie-
distributie

Legrand biedt specifieke oplossingen voor de zorg

Het aanbod omvat compleet toegewijde en functionele oplossingen voor de kamers, technische ruimtes, openbare ruimtes, behandelkamers, slaapzalen, kantine en restaurant in een zorginstelling. Onze oplossingen voor de gezondheidszorg laten zich perfect integreren met het totaalaanbod van Legrand. Ze zijn ontworpen en ontwikkeld voor de verbetering van de veiligheid en het comfort van de patiënten, waarbij dagelijks het werk van het verplegend personeel en de onderhoudsdiensten wordt verlicht.

Antibacteriële versie om de hygiëne
nog verder te verhogen

anti-microbienne
Voor perfecte aanpassing voor zones met zeer strenge hygiënecondities, bieden wij de mogelijkheid Mosaic en Plexo schakelmateriaal in speciale antibacteriële versies uit te voeren. Dit antibacterieel materiaal bestaat uit zilverionen (Ag+), wat ervoor zorgt dat de meerderheid van de bacteriën en virussen worden geëlimineerd.

Mosaic
functies

Fonctions Mosaic
Binnen ons integrale schakelmateriaalconcept voor de utiliteit Mosaic bevinden zich, onder de meer dan 200 functies, ook functies t.b.v. weergave van oproepen. En de aanwezigheid van een verpleegster op de afdeling. Daarnaast is er op aanvraag ook antibacterieel Mosaic schakelmateriaal beschikbaar.