Nieuwe BTicino Linea 3000 buitenpost
Home > Nieuwe BTicino Linea 3000 buitenpost

Nieuwe BTicino Linea 3000 buitenpost van Legrand Nederland

De kitmarkt voor deurcommunicatie is een markt in beweging. De afgelopen jaren waren het vooral de binnenposten, die geregeld een update kregen. Nu komt Legrand Nederland met de BTicino Linea 3000, een nieuw concept voor buitenposten. Met deze buitenposten voor één- of tweegezinstoepassing en voor in- en opbouw, maakt BTicino het aanbod voor de installateur veel overzichtelijker. De bestaande lijn Linea Metal wordt na tien jaar vervangen door de nieuwe Linea 3000.

Vereenvoudigd aanbod 
Met de introductie van Linea 3000 heeft BTicino duidelijk gekozen voor vereenvoudiging van het kit aanbod. Nu heeft men slechts één product nodig, die hij kan gebruiken voor meerdere toepassingen. Met één kit kan een één- of tweegezinsoplossing samengesteld worden.

Uitvoerig getest met eindgebruikers
De Linea 3000 is tijdens de ontwikkeling uitvoerig getest met eindgebruikers Het resultaat is een compact toestel met moderne uitstraling, verborgen technologie en intuïtieve interactie. Oog voor detail typeert ook bij de Linea 3000 de BTicino kwaliteit. Denk hierbij aan het ‘zwevende’ effect, waardoor het toestel dunner lijkt dan het eigenlijk is. Of de retroverlichting, die zorgt voor een perfecte spreiding van de zoneverlichting bij de camera.

Kijk voor meer informatie op www.bticino.nl.


Voor meer informatie, neem contact op met:

Legrand Nederland B.V.
Mariëlle Claessens, Marketing communicatie specialist
Tel. (0411) 65 31 30
E-mail: marielle.claessens@legrand.nl

VPR Consult
Betty De Boeck
Tel +32 (0)3 777 97 17
E-mail: betty.deboeck@vprconsult.be

Legrand Nederland is wereldwijd specialist in elektrotechnische en digitale infrastructuur in een gebouw. Legrand richt zich in Nederland met de A-merken Legrand en BTicino op de woning- en utiliteitsbouw, machine- en paneelbouw en industrie. Zowel voor energiedistributie, communicatienetwerken als gebouwautomatisering. Alle systemen zijn optimaal op elkaar afgestemd en daardoor eenvoudig, veilig en snel te monteren. Legrand Nederland streeft een leidende positie na als totaalleverancier binnen gebouwgebonden elektrotechnische en digitale systemen. Kijk voor meer informatie op www.legrand.nl.