Legrand Nederland vernieuwt programma Colonnettes
Home > Legrand Nederland vernieuwt programma Colonnettes

Schakelmateriaal direct inklikbaar

Legrand Nederland vervangt de huidige CL-1 Colonnettes, voor toepassing van standaard schakelmateriaal, door de nieuwe CL-6 modellen. Daarnaast breidt de wereldwijde specialist in elektrotechnische en digitale infrastructuur het programma uit met de nieuwe CL-SO Colonnettes, waarbij het Mosaic schakelmateriaal direct ingeklikt kan worden.

CL-6
De compartimenten van de nieuwe CL-6 Colonnettes zijn opgebouwd uit de rompen van de nieuwste GWO 6 wandgoot. Net als bij de vorige versie zijn deze minizuilen vooral bedoeld voor standaard 80 mm schakelmateriaal. Afhankelijk van de uitvoering worden ook wandgootdozen en deksels meegeleverd. Kleur- en lengteafwijkingen blijven op aanvraag leverbaar.

Belangrijkste wijzigingen bij de CL-6:

  • moderne vormgeving van voet en kap,
  • rankere afmeting van 110 x 63 mm met 2 compartimenten,
  • minder obstakels door verwijdering van de C-rail,
  • de uitvoering in lengte 335 mm is vervallen (lengtes 275 en 670 mm blijven), maar wordt aangevuld door alternatieve lengtes van de nieuwe Colonnettes CL-SO

CL-SO
De nieuwe CL-SO Colonnettes zijn opgebouwd uit de rompen van de nieuwste GWO Snap-on wandgoot. De voordelen van deze wandgoot zijn dan ook de voordelen van deze nieuwe energiezuilen. Vooral is er het gemak van het direct inklikbare Mosaic schakelmateriaal. Doordat adapters en afdekramen voor het schakelmateriaal niet langer nodig zijn, gaat de montage veel sneller en ziet het er veel meer als één geheel uit.

De andere voordelen op een rijtje:

  • compacte, strakke minizuil,
  • alle onderdelen zijn perfect op elkaar afgestemd,
  • schakelmateriaal en deksel liggen in één lijn en
  • minder onderdelen nodig voor hetzelfde resultaat.

Legrand Nederland biedt bovendien enkele voorgemonteerde versies. Met slechts één artikelnummer zijn deze gemakkelijk te bestellen. De CL-SO Colonnettes in een afwijkende kleur of lengte worden door Legrand Nederland ook op aanvraag geleverd.

 


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie, neem contact op met:

Legrand Nederland B.V.
Mariëlle Claessens, Marketing communicatie specialist
Tel. (0411) 65 31 30
E-mail: marielle.claessens@legrand.nl

VPR Consult
Betty De Boeck
Tel +32 (0)3 777 97 17
E-mail: betty.deboeck@vprconsult.be

Legrand Nederland is wereldwijd specialist in elektrotechnische en digitale infrastructuur in een gebouw. Legrand richt zich in Nederland met de A-merken Legrand en BTicino op de woning- en utiliteitsbouw, machine- en paneelbouw en industrie. Zowel voor energiedistributie, communicatienetwerken als gebouwautomatisering. Alle systemen zijn optimaal op elkaar afgestemd en daardoor eenvoudig, veilig en snel te monteren. Legrand Nederland streeft een leidende positie na als totaalleverancier binnen gebouwgebonden elektrotechnische en digitale systemen. Kijk voor meer informatie op www.legrand.nl.