GCS-2 steunen en consoles
Home > GCS-2 steunen en consoles

LEGRAND Nederland BREIDT assortiment UNIVERSELE OPHANGSYSTEMEN UIT

Met haar uitgebreide assortiment ophangsystemen voor kabelgoten, kabelladders en draadgoten biedt Legrand Nederland een compleet pakket passende oplossingen aan voor alle situaties waar ondersteuning aan de wand en plafond nodig is.

De wereldwijde specialist in elektrotechnische en digitale infrastructuur Legrand vermindert het aantal types tot één universele oplossingen voor lichte tot middelzware constructies. Hierdoor wordt het assortiment voor u overzichtelijker en kunt u dezelfde producten in verschillende situaties toepassen.

Wat is er gewijzigd?

Consoles

1) De nieuwe CB-consoles (Compact Brackets) zijn multifunctioneel toepasbaar op kabeldraagsystemen, op stutprofielen en plafondsteunen en ook rechtstreeks aan de muur. Ze kunnen lichte tot middelzware belasting aan (400 tot 2000 N), in breedtes variërend van 50 tot 600 mm en zijn verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten (sendzimir, thermisch verzinkt en RVS 316). Op aanvraag ook verkrijgbaar in een RAL-kleur (poedercoating).

Plafondsteun

2) De nieuwe P21S lichte plafondsteun is voortaan ook standaard verkrijgbaar in elektrolytisch verzinkt, ideaal voor binnentoepassing. Deze steun is de vervanger van de C40 steun thermisch verzinkt. De P21S plafondsteun is verkrijgbaar in diverse lengtes van 200mm tot 1200mm.

R21S ophangrail/ profiel

3) Het nieuwe profiel R21S (41 x 21mm) wordt vaak toegepast in combinatie met draadstang. Dit nieuwe profiel is verkrijgbaar in sendzimir verzinkt (voorheen alleen in thermisch verzinkt) en direct op maat verkrijgbaar in lengte 200 mm tot 700 mm. Dit bespaart tijd tijdens de montage en maakt knipwerkzaamheden overbodig.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie, neem contact op met:

Legrand Nederland B.V.
Mariëlle Claessens, Marketing communicatie specialist
Tel. (0411) 65 31 30
E-mail: marielle.claessens@legrand.nl

VPR Consult
Betty De Boeck
Tel +32 (0)3 777 97 17
E-mail: betty.deboeck@vprconsult.be

Legrand Nederland is wereldwijd specialist in elektrotechnische en digitale infrastructuur in een gebouw. Legrand richt zich in Nederland met de A-merken Legrand en BTicino op de woning- en utiliteitsbouw, machine- en paneelbouw en industrie. Zowel voor energiedistributie, communicatienetwerken als gebouwautomatisering. Alle systemen zijn optimaal op elkaar afgestemd en daardoor eenvoudig, veilig en snel te monteren. Legrand Nederland streeft een leidende positie na als totaalleverancier binnen gebouwgebonden elektrotechnische en digitale systemen. Kijk voor meer informatie op www.legrand.nl.