XL PRO³

XL PRO³ software voor het configureren van uw verdeelinrichting

Home > Documentatie > XL PRO³
Onze bestaande software XL PRO², voor het ontwerpen van schakel- en verdeelinrichtingen, is volledig vernieuwd. Er is hierbij vooral veel aandacht besteed aan de ergonomie van de verschillende schermen, hetgeen het gebruiksgemak ten goede komt. Kortom, de nieuwe versie XL PRO³ maakt het u nog eenvoudiger om uw verdeelinrichting naar keuze te configureren.
Nieuwe producten
Bovendien werd deze nieuwe versie voorzien van de allerlaatste nieuwe productseries die Legrand recent heeft gecommercialiseerd.

Modulaire automaten DX³-HP

Installatieautomaten met hoog onderbrekingsvermogen (16/25/36/50 kA) en koppelbare aardlekblokken.

Vermogenautomaten DPX³

De nieuwe serie DPX³ automaten (tot 250 A) bestaat in 2 behuizingen (DPX³ 160/250). Beschikbaar in diverse vormen: met geïntegreerde aardlekbeveiliging, met ingebouwde meetunit, met gemotoriseerde bediening, als omkeerschakelaar, etc.

Geoptimaliseerd verdeelsysteem

Een volledig vernieuwd en uitgebreid verdeelsysteem biedt u de mogelijkheid om uw verdeling binnen de behuizing zo optimaal mogelijk uit te voeren. Dankzij de nieuwe horizontale en verticale verdeelsystemen en het uitgebreide assortiment van standaard aansluitelementen, wordt de verdeling in de kast eenvoudiger en duurzamer.
Bovendien wordt de kans op fouten verkleind en het aantal overgangen verminderd. De aluminium C-rails biedt installatiegemak en vereenvoudigde montage.

Jean Müller inbouwframe

Speciaal voor die projecten waar formenbouw gecombineerd wordt met zekeringlastscheiders, is er nu de mogelijkheid om een XL3 4000 te voorzien van een Jean Müller frame.

Drivia 13 en 18

Modulaire verdeelkasten van 13 of 18 modules, voorzien van uitneembare achterwanden en frame. Kan gemonteerd worden op DLP wandgoot.

Klik om te vergroten

​XL3 125

Eenvoudige bevestiging door kantelbaar frame en uitneembare DIN-rails.

EMDX3

Assortiment energiemeters met de mogelijkheid tot monitoring op afstand en metingen per groep.