Daker DK Plus
Home > Daker DK Plus

Legrand presenteert nieuwe hoog efficiente converteerbare 1-fase UPS

Daker DK Plus is het nieuwe dubbele conversie UPS-systeem van Legrand. Deze UPS kan vanwege zijn omkeerbare display zowel in een tower- als in een 19” rackconfiguratie gebruikt kan worden.

Op het omkeerbare LCD scherm worden de belangrijkste systeemparameters en de status van de UPS, waaronder het laadniveau van de batterij en foutmeldingen, getoond.

De Daker DK Plus is verkrijgbaar voor vermogens van 1 tot 10 kVA. De types binnen de range van 5 tot 10 kVA hebben een power factor van 1 en een efficiëntie tot 94%. Dat is niet alleen heel hoog voor een 1-fase UPS. Dit hogere rendement is meteen ook een belangrijke verbetering in vergelijking met zijn voorganger.

Voor het uitbreiden van de autonomie van de UPS zijn extra batterijkasten verkrijgbaar.

De Daker DK Plus UPS-systemen zijn multi-inzetbaar. Typische toepassingsgebieden zijn dan ook in datacenters, MER- en SER-ruimtes.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie, neem contact op met:

Legrand Nederland B.V.
Mariëlle Claessens, Marketing communicatie specialist
Tel. (0411) 65 31 30
E-mail: marielle.claessens@legrand.nl

VPR Consult
Betty De Boeck
Tel +32 (0)3 777 97 17
E-mail: betty.deboeck@vprconsult.be

Legrand Nederland is wereldwijd specialist in elektrotechnische en digitale infrastructuur in een gebouw. Legrand richt zich in Nederland met de A-merken Legrand en BTicino op de woning- en utiliteitsbouw, machine- en paneelbouw en industrie. Zowel voor energiedistributie, communicatienetwerken als gebouwautomatisering. Alle systemen zijn optimaal op elkaar afgestemd en daardoor eenvoudig, veilig en snel te monteren. Legrand Nederland streeft een leidende positie na als totaalleverancier binnen gebouwgebonden elektrotechnische en digitale systemen. Kijk voor meer informatie op www.legrand.nl.